torstai 14. lokakuuta 2010

Hölmöilyä

Tänään päädyin ihan vaan juoksuttamiseen, koska aika oli kortilla (kiitos lukion viimeisen vuoden). Pääsin tänään Camon kanssa hommiin, kun itse olen enemmän puuhaillut "projektimme" Sampen kanssa ;) Molemmat ovat nyt saaneet loimet niskaan. Sää on ollut nimittäin niin hyinen, että itsellekin pitää laittaa paljon päälle kun menee tallille.. :s

Molemmat hepat odottivatkin jo innoissaan sisällepääsyä. Sampe, joka muuten ei yleensä pidä niin suurta meteliä itsestään JOPA hirnui. Siivosin karsinat ja vein molemmille vedet, jonka jälkeen hain innokkaat hevoset sisään. Sampe herrasmiehenä ei häslännyt talutuksen aikana, mutta Camon oli ihan pakko pörhistellä talutuksessa ja osoittaa hysteerisyyttä, kun Sampe vietiin ensimmäisenä sisään. Tallissa harjasin Camon, joka oli taas normaali itsensä; söi ja kiusasi tilaisuuden tullen Sampea :) Hassu tamma!

Ongelmia alkoi ilmetä vasta, kun olin saanut Camon kuntoon. Juoksutusraippa oli (jälleen) päässyt katoamaan. Etsin sitä tallista, vaikka loppujen lopuksi koko kapistus löytyikin kentältä. Ja hevoset taisivat vain nauraa etsinnöilleni.. :D Lopulta pääsin kuitenkin kentälle. Kun Camo on yksin kentällä, se osaa olla todella hölmö. Tämä tuli taas todistettua, sillä neiti ei ollut ikinä kuullutkaan sanaa "juoksutus." Ympyrällä käveleminen oli aluksi melkein minussa kiinni laahustamista, eikä raippaa voinut missään tapauksessa väistää. Lopulta Camo antoi kuitenkin periksi ja päästiin kunnolla juoksuttamisen makuun. Vauhtia ei ainakaan tuntunut riittävän, tai sitten Camo vain testasi hermojani ;) Välillä tamma säpsyi olemattomia ja kärsi rapsutuspulasta, jolloin se melkein kirjaimellisesti tuli syliin! Ei se sentään ole hölmö tai mitään? Juoksutus alkoi kuitenkin mennä paremmin loppua kohden ja lopetin vasta, kun alkoi mennä tosi hyvin. Sekä Camo että Sampe (joka ei tallissa ollut keksinyt mitään hölmöä) olivat molemmat ansainneet ruuat ja rapsutukset!

- Karo (ja vierailevana tähtenä Teemu) -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti